Esra Nakliyat

Esra Nakliyat

Hakkında

Esra Nakliyat

Anadolu yakasının hızla gelişme göstermesi ile birlikte sancaktepe bölgemizde de yeni yerleşim alanlarının fazla olduğunu fark etmekteyiz. Her geçen gün yeni taşınmalarının gerçekleştiğine şahit olmamızdan dolayı daha kaliteli hizmet vermek adına Sancaktepe Esra Nakliyat şubemizi de ayağınıza kadar getirmekteyiz. 

Uzaklarda aramanıza gerek kalmadığı gibi fiyatlandırma konusunda da karşılaştırmalarınıza meyil vermeden sizlere olabilecek en uygun rakamları sunmaktayız. Hal böyle olunca da hem kaliteli, hem de ucuz rakamlara sahip taşıma hizmetlerimizden faydalanmakta ve memnuniyet kazanmaktasınız. 

İsterseniz şehir içi, isterseniz de şehir dışı her türlü tercihlerinizi bizlerden yana kullanarak rahatlığın tadını çıkartabilirsiniz. Bizlerin ayrıcalıklarından faydalanmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Eviniz hangi katta olursa olsun asla ayrım yapmamakta ve ekstra bir ücret tahsil etmemekteyiz. 

Her şey şeffaf ve net olmasından dolayı siz sadece ödeyeceğiniz rakamı bileceğiniz için bizler geri kalan kısımları halledebilmekteyiz. Güçlü ve güvenilir çalışan kadromuz sayesinde en zor işlerin bile üstesinden gelerek hızlı bir şekilde hizmet verme anlayışına sahibiz. 

Bizler Sancaktepe Nakliyat olarak her zaman kaliteden ve müşteri memnuniyetinden yana bir firma olarak önceliklerimiz her zaman farklı olmaktadır. Yıllar boyunca kalitemizden ödün vermeden bu günlere gelebilmeyi başarmış olmanın mutluluğu ile sizleri kucaklamakta ve uğurlamaktayız. Özel paketleme sistemi kullandığımızdan dolayı da eşyalarınızın hasar görmesini, çizilmesini veya kırılmasını şimdiden önlemekteyiz.

İnce bir ayrıntı daha paylaşacak olursak bizlerle yapmış olduğunuz tüm çalışmalarda ev eşyalarınız bizler tarafından garanti altına alınarak olabilecek tüm hasarı kendimiz üstlenmekteyiz. 

Bundan dolayı nakliyat seçimlerinizi yapmadan önce bu detaylara kulak vermeli ve bizler gibi sağlam firmaları tercih etmelisiniz. Kendimize güvenen bir ruh içerisinde olmamızdan dolayı Esra Nakliyat Sancaktepe olarak her zaman işimizin arkasında ve hizmetimizin yanında olmaktayız. 

Vermiş olduğumuz hizmetlerin başarılı bir şekilde sonuçlanması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak oluşabilecek sorunlarda çözüm üretmekteyiz. Son derece duyarlı ve işine sadık bir firma olarak sizleri de ağırlamaktan onur duyacağımız için sizleri beklemekten vaz geçmemekteyiz. Ayrıntılı bilgi ve randevu için lütfen arayınız.

Yorumlar (0)
Yenile