Tutku Nakliyat

Tutku Nakliyat

Hakkında

Tutku Nakliyat
Evden eve nakliyat için Yozgat ta faaliyet gösteren firmamız, ev, ofis taşımacılığında sunduğu profesyonel hizmetle tecrübesini birleştiriyor. Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çok daha fazla alternatifler ve çözümler sunuyoruz. 

Yozgat Tutku Nakliyat, evden eve taşımacılıkta tutkulu, iş disiplinine ve müşteri memnuniyetine inanan tecrübeli personeliyle, bireysel ve kurumsal taşımacılık hizmetlerinde paketleme, asansörlü evden eve nakliyat, depo taşımacılığı, depo kiralama gibi tüm taşınma ihtiyaçlarınızı sizin adınıza en az sizler kadar titizlikle yürütüyor. 

Eşyalarınız Güvencemiz Altında
Firmamız tarafından sağlanan sigorta kapsamında tüm eşyalarınız sigortalı olarak taşınarak olası istenmedik durumlara hazırlıklı olabilir, taşınma sırasındaki endişelerinizi bir kenara bırakabilirsiniz. 

Özel Paketleme ve Özel Ambalajlar
Evden eve nakliyatta taşınma sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de doğru bir paketlemenin yapılmasıdır. Tutku Nakliyat ın tecrübeli ve alanında uzman kadrosu tarafından eşyalarınız taşınmaya en uygun formlarda paketlenerek, çizilme, kırılma ve deformasyona uğrama risklerine karşı alınabilecek en iyi önlemleri sunar. 

Porselenler, cam eşyalarınız özel cam kağıtlarına sarıldıktan sonra yeniden mukavva kutulara yerleştirilir. Büyük ebatlı aynalar, mermer bloklar için firmamızın sunduğu tahta kafesler, branda ve battaniyelerle taşımacılıkta hassas bir politika izlemekteyiz. Mobilyaların taşınma sırasında sökülmesi ve yerinde yeniden montajlanması hizmetlerimizle, taşınma öncesi ve sonrasında tüm bu yorucu ve zahmetli işlerden sizleri kurtarıyor, evden eve nakliyattaki endişelerinizi gideriyoruz. 

Müşteri Memnuniyeti Bizim İçin Çok Önemli
Müşterilerimizin evden eve nakliyat ihtiyaçlarını profesyonel ekibimizin sunduğu çözüm üreten hizmet anlayışıyla endişelenmeden, gönül rahatlığıyla karşılayabilmeleri için çalışıyoruz. Bu anlamda hem bireysel taşımacılık ihtiyaçları hem de kurumsal nakliyat konusundaki yılların verdiği tecrübemize güveniyor, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojilerle donatmayı hedef biliyoruz. 

Ücretsiz Hizmetlerimizle Tanışın
Tutku Nakliyat, sunduğu ücretsiz ekspertiz hizmetleriyle, eşyalarınızın taşınmasında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm iş ve işlemleri önceden tespit ederek, size en uygun evden eve nakliyat için alternatifler ve çözümler sunuyor. Böylece standart evden eve taşımacılık ücretleri yerine eşyanızın miktarına en uygun araçları önererek taşınma için oluşacak minimum giderleri sunuyor. 

Ekonomik evden eve nakliyatta kalitenin adresi olan firmamız bir telefon kadar yakınınızda, hemen 0 354 333 30 66 numaralı telefonumuza arayarak ayrıcalıklı evden eve nakliyat hizmetlerimizle tanışabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile