Öz Kral Nakliyat

Öz Kral Nakliyat

Hakkında

Taşımacılığı bizimle ayrı bir boyutta yaşamanın zevkine doyamayacaksınız. Öz Kral Nakliyat olarak Adana nın sakinlerine ayrıcalıklı taşıma keyfini sunuyoruz. İster şehir içi, ister şehir dışı tüm nakliye işlerinizi özenle gerçekleştirebiliriz. 

Öncelikle size evden eve nakliyattan bahsetmek isterim. Evden eve nakliyat  görüldüğü kadar kolay bir şey değildir. Eşyalarınızın sizin için önemini biliyoruz ve bu önemle yola çıkıyoruz. 

Evden eve nakliyat için para mı verilir diyenler elbet olacaktır. Bu kişiler evlerinin taşımasını kendi üstlenip yapmak ister fakat sonunda hüsrana boğulurlar. Nedeni ise basit görünen bir iş olsa da zorlukları çok fazladır. Siz siz olun bir nakliye firması ile anlaşmadan ev taşımaya kalkmayın. 

Firmamızın en büyük motive kaynağı arkasında güler yüzlü müşteriler bırakmaktır. Bu sayede işimize daha iyi sarılıp hallediyoruz. Tüm çalışanlarımızın sigortalı olduğunu unutmayın. Firmada çalışan kişilerin öncelikle bir denemeden geçip sonrasında işe alındığını söylemekten gurur duyuyoruz. 

Bu sayede müşterilerimizin bize güvenebileceğinin garantisini veriyoruz. Çalışanlarımız işinin sorumluluğunu bilen kaliteli elemanlardır. Eşyanızı sanki kendi eşyasıymış gibi özenle taşınacağını belirtmek isteriz. 

Öz Kral Nakliyat olarak size ne kadar önem verdiğimizi belirtebileceğimiz başka bir konu ise, özel taşıma asansörleri ile evinizin kaçıncı katta olduğu bizim için dert değil. Bu sayede istediğiniz kata asansörlerimiz ile beraber kolayca taşınmanızı sağlayabiliriz. 

Bir çok kişinin aklında evden eve nakliyatın pahalı olduğu düşüncesi vardır. Fakat böyle bir düşünceyi Öz Kral Nakliyat olarak silmeye geldik. Size en ucuz ve en kaliteli hizmeti sunacağımıza emin olabilirsiniz. 

Özel eşyalarınızı bize belirttiğiniz zaman onları ayrı bir taşıma alanına alıp kırılıp, ezilmesine engel oluyoruz. Bu sayede size verdiğimiz hizmeti bir üst boyuta çıkarabiliyoruz. Ekipmanlarımızın hemen hemen hepsi CE sertifikası almıştır. 

Ayrıca elimizde bulunan 2 adet özel tır ile istediğiniz şehre taşınmanızda kolaylık sağlıyoruz. Şuna da değinmek isterim ki bizimle beraber taşıdığınız her eşyayı risk kaza sigortası ile güvene almış bulunuyorsunuz. 

Öz Kral Nakliyat kurulduğundan beri tek bir memnuniyetsiz müşteriyi arkasında bırakmamıştır. Öz Kral Nakliyat ülkenin dört bir yanına güven taşır.

Yorumlar (0)
Yenile