Malkara Taşkın Nakliyat

Malkara Taşkın Nakliyat

Hakkında

Gelişen teknoloji eşliğinde asansörlü taşıma, paketleme hizmetlerimizle, taşımacılık işlerinde basitlik sağlamıştır. Bu teknolojileri yakından takip eden ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TEKİRDAĞ TAŞKIN olarak sizler için teknolojinin tüm yeniliklerini kullanarak en iyi hizmetleri en ekonomik fiyata sunuyoruz.

Başlıca hizmet alanlarımız;
Evden eve taşımacılık,
Fabrika ve büro nakliyeciliği,
Tekstil Nakliyesi,
Büro ya da işyeri nakliyeciliği...
Geniş ve son model vasıtalarımızla Tekirdağ ve etrafında emrinizdeyiz.

Eşyalarınız bizim açımızdan kıymetlidir. Evden eve taşımacılık esnasında yapılacak olan prosedürler hassaslık, ilgi ve profesyonellik gerektirir. Biz bu hususta sizin için en önde gelen firma olmaktan gurur duyuyoruz.

Evden eve taşımacılığın beraberinde tekstil, fuar, stant, banka, fabrika, ses-görüntü sistemleri, depolama ve birçok taşımacılık hizmetlerini vermekteyiz.

Tekirdağ ve etrafında Asansörlü taşımacılık dendiğinde ilk akla gelen önder firmamız \' Taşkın Nakliyat \' olarak en nitelikli hizmeti, en ekonomik fiyata sunmaya devam etmekteyiz. 

Kaliteli hizmet için doğru adres, şehir iç ve şehirler arası nakliyede bizi seçin karlı çıkın. Sigortalı ambalajlı nakliyatta Sektörün önderi.

Profesyonel ekip ve geniş vasıta filomuzla hizmetinizdeyiz. Ev eşyası, endüstri malzemeleri, büro ve tekstil ürünleri, piyano nakliyeciliği, TEKİRDAĞ EVDEN EVE NAKLİYAT Ekonomik ve nitelikli hizmet.

Siz de profesyonel taşıma hizmetini ekonomik fiyata alabilmek istiyorsanız yapmanız gereken;
Ücretsiz keşif için 0562 6786716  ya da 0532 703 1128  numaralı telefonları arayabilirsiniz etkileşim sayfamızdan form doldurarak irtibat sağlayabilirsiniz ya da Tekirdağ büromuza gelebilirsiniz.  Uzman ekibimiz sizi en doğru biçimde bilgilendirmek için 7/24hazır vardır.
 

Yorumlar (0)
Yenile