Kavaklıdere Evden Eve Nakliyat

Kavaklıdere Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Günümüzde bakıldığında nakliyat detaylarının %90 nı telefon görüşmesinde belirtilerek planlama yapıldığı için müşteri ve nakliyat firmasının doğru bilgilendirme yapmaması durumunda taşınma gününde çeşitli sıkıntılar baş göstermektedir. Küçük bir örnek vermek gerekirse, 3+1 daire oturan birey 1+1 daireye sıcak kadar çok az eşyam var deyip nakliyat firmasını yanılması, nakliyat gününde küçük bir araçla gelinerek işlemin sağlıklı şekilde yapılamamasına yol açmaktadır. 

Nakliyat firması ise belli bir bütçe belirtip eşyayı gördükten sonra yani yine nakliyat gününde fiyatı yükseltmesi müşterinin o an zor duruma girmesine neden olmaktadır. Bu gibi sayılabilir pek çok neden doğru bilgilendirmenin yapılmamasından kaynaklıdır. Dolayısıyla Evden Eve Nakliyat hizmetinde karşılıklı menfaatlerin korunması için nakliyat firmasının önce ekspertiz ile koşulları analiz ettirmesi en sağlıklı sonuçlar içeren taşımacılık yöntemidir.
 

Bu uygulama ile hem müşteri hem de nakliyat firması mağdur olmadan en baştan bütün detaylar konuşulur, kararlaştırılır ve sözleşme yapılarak sonradan bir değişikliğe mahal vermeden nakliyat günü belirlenir. Böylece nakliyat firması taşınma gününde gerekli ekip ve ekipmanlar ile adrese ulaşarak hizmetini kusursuzca yerine getirir ve hizmet bedelini de önceden belirttiği miktar üzerinden alarak karşılıklı memnuniyet sağlanmış şekilde işlem sona erdirilir. Bu şekilde çalışma prensibine sahip olan Kavaklıdere Evden Eve Nakliyat firmamız, geniş araç filosu ve uzman personelleriyle dilediğiniz her an sizlere hizmet verme potansiyeline sahip şekilde telefonlarınızı beklemektedir.
 

Oturduğunuz daire 1+1 veya 4+1 olsun hiç fark etmeksizin planlı bir çalışma ile kısa sürede eşya transferiniz sorunsuz olarak gerçekleşecektir. Evden eve ya da ofis, fuar, hastane ve okul gibi alanların da Nakliye ihtiyaçlarında tam kadro yanınızda yer alabilir, yine titiz çalışmalarımızla taşınma işleminize çözüm getirebilirsiniz. 

Eşyalarınız sigorta kapsamında firmamızca taşınacağı için olası deformeler en aza indirgenmiş şekilde önlemler alınacağını bilmelisiniz. Yoğun şekilde çalışıyor ve ev eşyalarınızı toparlamaya fırsat bulamıyorsanız, bu aşamada paketleme hizmetimizle yine sizlere destek verdiğimizi belirtmek isteriz. 

Dilerseniz hiçbir eşyanıza el sürmeden sadece şahsi eşyalarınızı topladıktan sonra kalan tüm eşyalarınızın sökme, paketleme, yeni adreste kurulum, montaj ve yerleştirme işlemini bizler yapabiliriz.

Yorumlar (0)
Yenile