Gündüz Nakliyat

Gündüz Nakliyat

Hakkında

Günümüzde kimileri 1+1 dairede yaşamını sürdürürken kimileri ise 3+1 veya daha geniş bir alanda yaşamayı tercih edebilir. Fakat her insanın tek bir ortak düşüncesi vardır ki, oda taşınmanın başlı başına bir dert olduğu kanısıdır. Ancak bugünün modern taşımacılık sistemlerini incelediğinizde artık eskiden olduğu gibi eşyalarınızın taşınma esnasında hurdaya dönemsi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. 

Çünkü nakliyat sektöründe uzmanlaşan ve uzmanlaştıkça deneyim kazanan firmalar, birde buna teknolojinin yeniliklerini eklemiş bulunarak kesinlikle kusursuz bir hizmetin kapısını sizlere aralamaktadır. Dolayısıyla ertelediğiniz Evden Eve Nakliyat ihtiyacınızı aslında hiç ertelemeden doğru firmayla anlaşarak kolayca halledebileceğinizden emin olabilirsiniz.
 

Peki, kaliteli hizmet veren firma nasıl seçilir? Profesyonel firma sizinle ilk iletişiminde eşya detaylarınızı telefon ile değil taşınma mahalline göndereceği ücretsiz ekspertiz ile belirleyecektir. Çünkü bu taşınma esnasında hesaplanamayan detayların problem teşkil etmesini önlemek adına oldukça önemlidir. 

Ekspertiz eşya yoğunluğunuz, kat yüksekliğiniz, daire cephesi, paketleme ve montaj gibi istediğiniz ekstra hizmetler gibi tüm ayrıntıları detaylı olarak firmaya rapor eder ve Nakliyat firması bu doğrultuda sizlere fiyat teklifinde bulunarak, kabul etmeniz doğrultusunda tarafınızı sigorta poliçesi ile gelir ve taşınma gününde eşyalarınız sorun yaşanmadan yeni adresinize götürülür. Amatör firmada ise durum oldukça basit bir işleyişe sahiptir ve sadece telefon üzerinden alınan bilgiler dahilinde hareket edilmesi sonradan eşyaların araca sığmaması, fiyatta yükselme olması ve benzeri gibi çeşitli istenmeyen durumları meydana getirir.

 

Ayrıca uzman bir nakliyat firmasının firma geçmişi yani kazandığı memnuniyetler bir hayli fazladır. Bunu resmi internet sayfasını inceleyerek görebilir, tercihinizi daha doğru şekilde yapabilirsiniz. Bahsetmiş olduğumuz profesyonelliği taşıyan Gündüz Nakliyat firmamız, sigorta kapsamında eğitimli personeller ile sizlere hizmet vermekte ve dilediğinizde eşyalarınıza el sürmeyecek şekilde taşınmanızı üstlenebilmektedir. 

Asansör siteminden nakliyat sektörünü içeren bütün yardımcı ekipmanlara sahip olan kuruluşumuz 7/24 sizler için ara vermeden Kars başta olmak üzere Türkiye geneline hizmet ağını genişletmiştir. Şehir içi ya da şehir dışı fark etmeksizin sizlerde bizleri arayarak nakliyat sıkıntınıza çözüm sunmamızı sağlayabilir, kaliteli hizmet ayrıcalıklarını yaşayarak yeni yaşam alanınıza çok daha hızlı ve kolay adapte olabilirsiniz 

Yorumlar (0)
Yenile