Egem Evden Eve Nakliyat

Egem Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektörünün en iyi çözüm ortağı olan asansör sistemi, eşyaların bina merdiveni ya da asansörüyle taşınırken oluşan yaralanma, kırılma ve zedelenme gibi durumlarını ortadan kaldırmaktadır. Bugün bu sisteme sahip olan firmalar 12.kata kadar asansörle eşya indirme potansiyeli ile hem hızlı hem de güven bir işçilikle müşterilerine hizmet sunmaktadır. 

Asansörde bulunan raylı sistem sayesinde dairenin cam ya da balkonundan asansöre yüklenen eşyalar, kolayca zemine indirilmekte olup, zamandan kazanç sağlandığı gibi en önemlisi eşyaların hasar görmesini de engelleyerek hizmet noktasının memnuniyetinin kazanılmasına yardımcı olmaktadır. 

Bu profesyonelliği bünyesine kazandıran Egem Evden Eve Nakliyat firmamız, bulunduğunuz konuma bağlı olarak teknolojinin de yeniliklerinden faydalanıp sizlere en iyi çözüm önerilerini üretmektedir.

 Müşterilerimize sorunsuz bir hizmet sağlayabilmek için bizlere ulaştıklarında mevcut koşullarını netleştirmek adına konumlarına keşif personelleri yönlendiriyor ve kat yüksekliğinden oda sayısı ve taşınacakları bölge ile mevcut daire arasındaki mesafeye varana dek tüm detaylar üzerinde konuşulup, sonradan bir problem yaşanmamasının önüne geçilmektedir. 

Denizli bölgesinde hizmet veren Evden Eve Taşımacılık kuruluşumuz aynı zamanda Türkiye geneline sağladığı hizmeti ile ülkenin dört bir tarafından gelen taşınma taleplerine en iyi şekilde cevap vermeye çalışmaktadır. Bugün sektörümüzde önde gelen firmalar arasında olarak bünyemizde teknolojinin tüm yenilikleriyle beraber her biri uzman olmak üzere geniş bir kadro ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz. 

Mevcut daireniz 2+1 veya 3+1 olsun fark etmeksizin standart dairelerle birlikte villalarında nakliyesini gerçekleştirmekte ve ayrıca hastane, okul, ofis gibi de birçok alanda da yine Nakliyat çözümü üretiyoruz. Sizlerden gelen talepleri en kısa sürede cevaplayarak sizler için olabilen en verimli çalışmayı en kısa sürede gerçekleştirip, yeni yaşam alanınızda rutin yaşantınıza daha iyi koşullarda devam etmeniz için büyük çaba veriyoruz. Eşyalarınızı demonte şekilde söküp, paketliyor ve yeni adresinizde kurulum ile yerleştirmesini de yaparak hizmetimize son veriyoruz. 

Gördüğünüz gibi sorunsuz şekilde sahip olduğumuz işleyişimizle üstün kalite vermekte ve sizlerin memnuniyetini kazanmak için her daim daha iyisini hedeflemekteyiz. Bizlerle çalışmak ve ayrıcalıklı bir hizmet almak isterseniz, tek yapmanız gereken iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşmak olacaktır. 

Yorumlar (0)
Yenile