ALİ AKÇAKAYA NAKLİYAT

ALİ AKÇAKAYA NAKLİYAT

Hakkında

Uşak merkezde uzun zamandır kaliteli hizmet ile çalışmalarına devam eden Ali Akçakaya nakliyat eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyoruz. Bu konuda sizlerin tek yapması gereken sitemizde bulunan iletişim numaraları ile iletişime geçmek ve randevu almak yeterli olacaktır. Sizler için kurduğumuz profesyonel ekip ile birlikte uzun yıllardır çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 

Nakliyat konusunda edindiğimiz deneyimlerimizi müşterilerimize yansıtmayı ve memnun etmeyi hizmet kalitesi olarak benimseyen firmamızda ilk hedefimiz müşterilerimiz ile uzun süre çalışmak. Özellikle ev taşıma konusunda oluşturduğumuz ekip ile son derece başarılı bir hizmet sunmaya devam ediyoruz. Ev taşıma konusunda ortaya çıkan en büyük sorunları deneyimlerimiz ile aşmaya çalışıyoruz . 

Bu konuda ortaya çıkan sorunların başında ilk sırada gelen taşınma konusunda eşyaların zarar görmesi. Baştan savma yapılan işlerde eşyalar genellikle kalıcı hasarlar görüyor ve müşteriler bu durumda mağdur oluyor. Ortaya bu tarz sorunların çıkmaması için öncelikli olarak eşyalarınıza son derece özen gösteriyoruz. Özellikle de kırılması muhtemel olan televizyon , aynalı eşyalarınız vs. bunlarda ilk etapta çok sağlam bir şekilde ambalaj işlemi yapıyoruz . 

Bu işlemleri yaptıktan sonra bu eşyalarınızın zarar görmemesi için aracın en uygun yerine yerleştiriyoruz. Ondan sonra özellikle montaj konusunda ortaya çıkan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bunların en başında gelen işlem ise yatak odasında bulunan büyük eşyalar. Bu eşyaların düzgün bir şekilde ayırma işlemlerini yapıyoruz. 

Burada çoğu firma tarafından ortaya çıkan ilk sorun olarak bu ayırma işlemi sırasında birçok aparatın kaybolması olarak dikkat çekiyor. Son derece özen göstererek yaptığımız bu işlemler sırasında kaybolması muhtemel parçaları düzgün bir şekilde kutusuna yerleştiriyoruz ve oluşabilecek aksiliklerin önüne geçmiş oluyoruz. 

Bu işlemleri bitirdikten sonra aracımızda eşyalarınızın zarar görmemesi için son derece uygun bir yerleştirme işlemi yapıyoruz. Özellikle uzun yol taşımacılığında yaşanan en büyük sıkıntıların başında gelen eşyaların zarar görmesinin önüne geçmiş oluyoruz. 

Eşyalarınızın yerine güvenli bir şekilde ulaştırma işleminden sonra eşyalarınızı evinizi istediğiniz noktalarını düzgün bir şekilde bırakıyoruz. Bu konuda bizler ile iletişime geçmek için bizden mutlaka randevu alınız.

Yorumlar (0)
Yenile